Preduzeće FRENDS D.O.O. je osnovano 1993. godine. Osnovna delatnost preduzeća je  arhitektonsko - gređevinsko - geodetski poslovi.

Od 1996. godine FRENDS je  započeo sa  zastupanjem proizvođača geodetskih instrumenata i opreme za Srbiju i Crnu Goru. a od 2010.godine zastupa i  proizvođača geodetskih instrumenata i opreme  FOIF.

FRENDS u svom vlasništvu ima najsavremeniju geodetsku opremu za obavljanje svih vrsta geodetskih radova. Dosadašnju saradnju sa velikim brojem preduzeća  iz  Srbije i okruženja odlikuju tačnost, preciznost i efikasnost. Pouzdanost i poštovanje rokova je Kompaniju FRENDS  pozicioniralo na tržištu kao odličnog partnera, kako u poslovima geodezije tako i kao kvalitetnog dobavljača geodetske opreme.

Isporučenih 1200 nivelira, 850 Totalnih Stanica, 84 GPS sistema i  velika količina druge geodetsko/građevinske merne opreme na tržište  Srbije, kao i kvalitetan servis i podrška, postavilo je kompaniju FRENDS u sam vrh firmi koje se bave prodajom ove vrste robe.


Iz oblasti izvođenja geodetskih radova FRENDS  poseduje:

  • DOZVOLU ZA RAD – REŠENJE REPUBLIČKOG GEODETSOG ZAVODA (RGZ) (Rešenje broj : 952-03-80/2010–1) za izvođenje svih vrsta geodetskih radova (stavke od 1-6) koje Republički Geodetski Zavod odobrava privatnim preduzećima i preduzetnicima.
  • Sertifikat br.QS-0287 o sistemu menadžmenta kvalitetom usaglašenim sa zahtevima standarda   SRPS ISO 9001:2008 iz  oblasti prodaje geodetske opreme i izvođenje svih vrsta geodetskih radova
  • Naši inženjeri poseduju inženjerske licence 372 i 471 izdate od strane Inženjerske komore Republike Srbije 

IZ OBLASTI: PRODAJA GEODETSKE OPREME poseduje:

  • Sertifikat br.QS-0287 o sistemu menadžmenta kvalitetom usaglašenim sa zahtevima standarda   SRPS ISO 9001:2008 iz  oblasti prodaje geodetske opreme i izvođenje svih vrsta geodetskih radova

    

 


Lokacija

Plan grada, kako doći do nas.

Frends d.o.o. Ulica Bačka 25, 11 080 Zemun, Srbija Kontakt